Service

Service staat bij ons hoog in het vaandel en wordt verzorgd door vakmensen.

Of het nu het stemmen van een piano betreft, het repareren van een orgel of keyboard of het afstellen van een gitaar of blaasinstrument, alles doen wij snel en tegen billijke prijzen. Maximale service is van groot belang voor het behoud van uw instrumenten. Redenen genoeg om je instrument  bij Haenen Muziek in Voorburg te kopen.

Onder service verstaan wij ook de gratis instruktielessen die wij je aanbieden bij het door jou gekochte instrument. Wij weten uit ervaring dat je pas écht van je muziekinstrument kunt genieten als je precies weet hoe het werkt.

Bent je reeds in het bezit van een toetseninstrument, maar heb je problemen met de vele mogelijkheden, neem dan kontakt met ons op. Wij helpen je graag je instrument geheel onder de knie te krijgen. Voor de prijs hoef je het niet te laten.

Is je gitaar aan een opknapbeurt en nieuwe snaren toe? Kom langs en laat je adviseren.

Heb je een elektronisch instrument of versterker die je ter reparatie wilt aanbieden, dan kun je ook rechtstreeks kontakt op nemen met onze technische dienst op This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Voor reparatie, onderhoud en stemmen van je piano kun je kontakt opnemen met onze This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..