Gitaar

Een van de meest populaire instrumenten op dit moment is de gitaar. Voor elke soort muziek is wel een gitaar te gebruiken.

Wil je een warme, romantische klank, dan is er de klassieke of spaanse gitaar. Wil je een wat fellere klank en de échte singer/songwriter sound, dan kies je voor de staal-snarige westerngitaar en wil je échte stoere variatie, dan kies je voor de elektrische gitaar die voor alle muziekstijlen te gebruiken is. Reeds vanaf € 49,= heb je al een klassieke starters gitaar en vanaf € 179,= een komplete elektrische starters set van een gitaar, een versterker voorzien van verschillende mogelijkheden én een hoofdtelefoon aansluiting, een goede hoes, een stemapparaatje, plectra, reservesnaren en een gitaarband.

Haenen Muziek heeft ook een grote sortering in speciale kindermaten!

Aan losse versterkers hebben wij ook een ruime keuze. Zowel versterkers voor elektrische gitaar als speciale versterkers voor akoestische gitaar.

Welke gitaar of versterker je ook wilt, wij adviseren je graag! En wij hebben enthousiaste, gediplomeerde leerkrachten die je in elke gewenste stijl en van beginner tot aan concert niveau kunnen lesgeven! Iedere doordeweekse dag en avond én op zaterdag wordt er in onze muziekschool gitaarles gegeven!